29 maj!

har inte haft tid att skriva förut! haft ganska fullt upp me skolan och så :)
så skönt, har ingenting kvar i skolan som jag ska göra innan sommarlovet så nu e de bara att ta de lugnt sista veckorna!
i tordags och fredags va de upptaktsläger här uppe för curling gymnasiet. åkte ut till någon liten udde och bodde i militärtält! ingen toalett eller rinnande vatten, ingen motagning på mobilen... de e sjukt hur beroende man e av vissa saker!
om 30 dagar fyller jag år! kommer säkert en liten önskelista ut här snart ;)
nu ska jag sova!
pusskram
sara

Lördag!

Lördagen har varit väldigt lugn och skön. Inte gjort så mycket, varit nere och handlat lite smått och gott till Lördagsfilmen i kväll :) vet fortfarande inte vilken jag ska se :)

Igår så va jag i skolan och efter de så drog jag och jennifer ner på stan och kollade om de fanns något men tyvärr. fanns inget roligare än nya strumpbyxor xD
På kvällen blev man bjuden på grillat hemma hos Ludwig :) Det blev premiär grillat på min ny inköpta lilla grill som ni ser nedan!
Den e ju bara för gullig! :D
Tidigare på dagen fick jag en jättefin present av just Ludwig!
Hur glad som helst blev jag!!! :)
Bild kommer här!
Om ni inte ser va de e så kan jag säga de nu!
Det är en ljusstake i metall eller nått :) haha, jag va nära att tappa den i golvet när han la den i min hand xD
Pratade me farfar i dag :) Han e tydligen lite sjuk så de va ju inte kul "/ han skulle tydligen åka till sjukhuset på måndag och se vad de va de va för något som spökade. Tur att han blev på lite bättre humör när hans barnbarn ringde :) ÄLSKAR DIG FARFAR!!! <3
Nu ska jag kolla på film och sen sova!
PussKram
sara

RSS 2.0